Znovuzrozený porod

rok vydání – 2000
Doporučená cena je 198 Kč

V celosvětovém hnutí za reformu a humanizaci zážitku porodu je jen velmi málo důležitých mezníků. Kniha doktora Michaela Odenta "Znovuzrozený porod" je však jedním z nich. Do světa, v němž se porod ve většině nemocnic stal noční můrou složenou z chemických a technologických intervencí, prováděných ve jménu bezpečnosti, ale bez jediného náznaku vědeckého důkazu, který by ukázal, že takovéto zásahy matce a dítěti prospívají, vnáší dr. Odent smysl pro zdravý rozum.

  • kniha
Překlad

Bibliografické údaje

EAN 9788085794694
ISBN 80--85-794--69--1
Počet stran 154
Jazyk česky
Vazba vázaná
Produkt kniha
Rozměry 13,5cm x 20cm
Vydání 2000 (1. vydání)
Nakladatel Argo

Celkové hodnocení

5 (2x)

Názory
čtenářů

Kana
14. 10. 2014

Naprosto zásadní, jednoznačně doporučuji...

(...) Knihu Michela Odenta jsem dočetla v neděli, v pondělí jsem porodila dceru přirozeným způsobem - mohla by to být jedna z jejích kapitol. Děkujeme obě autorovi, že nám ukázal cestu. Je to naprosto zásadní a čtivé dílo pro všechny rodiče (přítomné tatínky nevyjímaje), kteří chtějí přivést na svět dítě přirozeně, tj. bez chemie, zbytečných lékařských zásahů, nerušeně a vlastními silami. Zásadní kniha pro všechny porodníky, kteří jim chtějí být nápomocni, nikoli jim v tom bránit.

Lucie
31. 5. 2014

Může být lepší kniha o porodu?...

(...) Naprosto vynikající kniha!! Dostala se mi do rukou až před posledním porodem a díky tomu jsem aspoň jednou mohla prožít porod dle svých představ. Knihu rozhodně doporučuji, měla by byt povinnou četbou pro všechny rodičky i jejich partnery. Možná, že můj posledni porod nezůstane posledním :-) Díky dr. Odente!!

Dora Bouzkova, dorkabouzek@gmail.com, Praha 6 - Nebusice nehodnoceno
15. 2. 2010

Pane Odent, dekuji...

(...) Vážený pane Odente, děkuji Vám za slova, která mě vedla těhotenstvím, porodem a šestinedělím, utvrdila ve mě víru v sama sebe a v moc přírody.

Anonym nehodnoceno
21. 12. 2007

Úžasná, krásna a kniha, kde autor zdeľuje svoje skúsenosti...

(...) Žiadne prázdne tlachy ako by to bývalo malo... Proste ako vyzerá realita keď sa chce a skutočne sa aj skúsi(naši porodníci majú len plno kecov ako že to inak nejde) a realita u Odenta- skúsili sme to takto a ejhle, ono to ide a ešte ako! Citlivá, inšpirujúca, pre mňa nesmierne obohacujúca!

Janika, Praha nehodnoceno
29. 5. 2007

Doporučuji...

(...) Nádherná kniha. Doporučuji všem nastávajícím maminkám, kterým není lhostejný způsob vedení porodu.

Přečteno jedním dechem?

Tisíce nerozhodných čtenářů bezradně bloudí mezi tituly. Nechte jim tu recenzi a nenechte je zoufat.

Nepovinné
Nepovinné

Další knihy tvůrců titulu

Tento autor u nás momentálně nevydává žádnou jinou knihu.

Tento překladatel u nás momentálně nevydává žádnou jinou knihu.