Deník zloděje

rok vydání – 2004
Doporučená cena je 198 Kč

Bex vykrádá byty a je na to patřičně hrdý. Svou živnost s občasným úspěchem provozuje za asistence kamaráda Oldy, který je někdy spíš přítěží a jehož dětinské otázky dokážou Bexe parádně vytočit. Jenže parťáka, který dokáže nápad na geniální zlodějnu dotáhnout do konce, aby pohledal. Ovšem i mistr zloděj se občas utne – naštěstí má při pobytu za mřížemi moře času na sepisování pamětí

  • kniha
Překlad

Bibliografické údaje

EAN 9788072035588
ISBN 80-7203-558-4_
Počet stran 240
Jazyk česky
Vazba brožovaná
Produkt kniha
Rozměry 11,5cm x 18cm
Vydání 2004 (1. vydání)
Nakladatel Argo

Celkové hodnocení

3 (1x)

Názory
čtenářů

Matiášová Iva
25. 10. 2013

Nenadchla...

(...) Nemůžu říct, že by mě knížka vysloveně nebavila. Je to opravdu oddychovka. I jsem se u ní zasmála, ale bohatě by mi stačilo, kdyby měla poloviční počet stránek.

Daniel K., Česká Lípa nehodnoceno
8. 2. 2009

Bravurní kniha!...

(...) Všem, kteří touží po svižném, humorném a kvalitním čtení, vřele doporučuji. Danny King prostě ví kudy na to. Ví, jak Vás rozesmát a donutit vás, aby jste si tuto knihu nezaložily do knihovničky až někam dospod, ale měli ji kdykoli připravenou po ruce. Navíc vydavatelství Argo tuto fantastickou knížku spracovalo tak, že mi vyhovovala ve všech směrech - už svým grafickým zpracováním titulní stránky mi bylo jasné, o co asi půjde. Navíc mi plně vyhovuje i použité písmo na hrubém papíře, kterému já osobně upřednostňuji.

Jackie, Praha nehodnoceno
23. 3. 2008

luxusní...

(...) Četla jsem to ve škole pod lavicí vypůjčený z knihovny a bylo mi to zabaveno...Učitelka mi to odmítla vrátit po vyučování protože do toho byla zažraná až po uši:D ale tak kniha je vážně boží už jen první kapitola vás dotane!

Anonym nehodnoceno
4. 6. 2007

skvelé...

(...) Tato kniha je úplně skvělá svým humorem a formou psaní...potom, co jsem ji pujčil kamarádovi, tak to chcteli pujcit vsichni, a kdo to cetl, tak vi proc

Praha nehodnoceno
1. 8. 2005

Deník zloděje...

(...) Knížka je naprosto vynikající. Četla jsem ji na dovolené a na lidi kolem si museli myslet, že jsem blázen, protože jsem je skoro neustále smála. Kniha je plná suchého anglického humoru. Manžel nevydržel a také si jí přečetl a po zbytek dovolené nás provázely hlášky z této knihy. Doporučuju !!!

Přečteno jedním dechem?

Tisíce nerozhodných čtenářů bezradně bloudí mezi tituly. Nechte jim tu recenzi a nenechte je zoufat.

Nepovinné
Nepovinné