Michaela

Události v klášteře svatého Anděla

rok vydání – 2016
Doporučená cena je 178 Kč

S. je zločinec na útěku. Doposud vyvázl z každé pasti, kterou mu nastražila policie. Když se však dostane do ženského kláštera v horách a je mu poskytnut azyl, zjišťuje, že přežít tu v klidu jediný týden spolu s pěti mladými ženami a jednou tajemnou bytostí může být nad lidské schopnosti – a že při tom brzy jde o život.
Max Unterwasser je pseudonym začínajícího autora. Vyhrazuje si upozornit, že jeho malý erotický horor je určen čtenáři mužského pohlaví a libertinského založení, a sám Michaelu lapidárně charakterizuje takto: „Je to příběh, který začíná jako pubertální fantazie a končí jako postpubertální noční můra.“

Bibliografické údaje

EAN 9788025717684
ISBN 978-80-257-1768-4
Počet stran 104
Jazyk česky
Vazba brožovaná
Produkt kniha
Rozměry 13,5cm x 20cm
Vydání 2016 (1. vydání)
Nakladatel Argo

Názory
čtenářů

hana kubikova, Praha nehodnoceno
11. 2. 2005

Rozpačitá…...

(...) Porno-horor? Koupila jsem jen proto, že v anketě Lidových novin doporučoval Miloš Urban. Až pak mi došlo, že je to celé fikce na druhou a Miloš Urban je i autorem tohoto svérázného dílka. Ale fakt to asi není román pro ženy... Sexuální život (a smrt:-) podivných jeptišek v klášteře, kde se znenadání objeví jakýsi desperát na utěku, mě opravdu moc nevzal. A tajemství sestry Michaely s šedýma očima... Brrr.... Já myslím, že mu ty konce prostě nejdou...

baudolino@tiscali.cz, nehodnoceno
9. 8. 2004

odraz ode dna?...

(...) Delší povídka nebo kratší novela páně Urbanova směle konkuruje jeho poslednímu románu. Ač opětovně plná bizarního násilí a syrového sexu, tentokrát usazena v pevném rámci, kde postavy konají (a hynou) tak, jak jim je předurčeno již od počátku. Závěr, který u Urbana často přechází v těžko stravitelný vizionářský úlet (Sedmikostelí i Hastrman) je tentokrát skutečným vyvrcholením a logickým zakončením děje. Pěkný bohatý jazyk, vynikající řemeslná úprava (jako vždy Růtovská) s neodmyslitelným lascivním symbolem ukončujícím kapitoly. (Nakonec mě pobavilo i to, že jsem podle příjmení S. a moje žena je Michaela.) Už teď se těším na další knihu!

sedoka, UL nehodnoceno
29. 5. 2004

Zajímavé...

(...) Velmi zajímavé a v české literatuře ojedinělé dílko. Podle stylu typuji na autora M.Urbana- už by ale mohl přestat s těmi vraždami a sexem..

Přečteno jedním dechem?

Tisíce nerozhodných čtenářů bezradně bloudí mezi tituly. Nechte jim tu recenzi a nenechte je zoufat.

Nepovinné
Nepovinné