Intimní schránka Sabriny Black (Final Cut)

rok vydání – 2010
Doporučená cena je 279 Kč

Román se odehrává v polovině 90. let minulého století, v době, kdy v Čechách obyčejní lidé zkoušeli rozjíždět podnikání. Původně vyšel v roce 2002. Nyní se dostává čtenáři do ruky ve značně přepracované, doplněné a zhutněné podobě. Autor říká: Sabrina byla můj první román. Psal jsem ho v zajetí dojmu, že se musí fabulovat, aby to byla ta správná literatura. Dnes to vidím tak, že je pro mě zajímavější vrátit dobu a lidi do jejich původních souvislostí. A tak jsem původní text přemontoval a přepsal podle toho, jak si popsané události pamatuji. Jinými slovy, pokusil jsem se vyházet z románu zbytečnou veteš. Zda to bylo k něčemu dobré či ne, je na čtenáři...

Bibliografické údaje

EAN 9788025703595
Počet stran 246
Jazyk česky
Vazba vázaná
Produkt kniha
Rozměry 13cm x 20cm
Vydání 2010 (1. vydání)
Nakladatel Argo

Celkové hodnocení

2 (1x)

Názory
čtenářů

Zdeňka, Oblast české ho krumlova
8. 5. 2011

ISSB...

(...) Abych řekla prvdu souhlasim s Lindou...moc dobře a rychle se čte, ale nemá to občas hlavu ani patu. Skáče se z jednoho na druhé, nepamatuji si děj ani postavy co tam vystupují. Tuto knihu mám také jako četbu k maturitě ale nevim co o ním mám říkat.

Linda, Zlín nehodnoceno
16. 4. 2011

Kniha Intimní schránka Sabriny Black...

(...) Kniha Intimní schránka Sabriny Black se čte velmi rychle a dobře. Vybrala jsem si jí do seznamu četby k maturitě. Knížka se mi dobře četla ale je tam na mě moc popisu a příjde mi, že autor skáče od jednoho ke druhému. Velmi rychle jsem zapomínala co se v předchozích stránkách dělo a musela jsem se několikrát vracet abych si to osvěžila. Na internetu neni vůbec nic o tom o čem ta kniha je. Ani já sama pořádně neumim tuto knihu popsat :( Pokud někdo tuto knihu přečet a umí o ní vyprávět tak bych ocenila kdyby to umístil na internet do čtenářského deniku.

Přečteno jedním dechem?

Tisíce nerozhodných čtenářů bezradně bloudí mezi tituly. Nechte jim tu recenzi a nenechte je zoufat.

Nepovinné
Nepovinné