Hobit (ilustrované vydání)

rok vydání – 2006
Doporučená cena je 588 Kč

Ilustrované vydání kultovní knihy s revidovaným překladem, která přináší pohádkový příběh o velké cestě družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za uloupeným pokladem. S ilustracemi Alana Lee.

Překlad
Ilustrace

Bibliografické údaje

EAN 9788072038022
ISBN 80--72-03-8-02--8
Počet stran 273
Jazyk česky
Vazba vázaná
Produkt kniha
Rozměry 16,5cm x 23,5cm
Vydání 2006 (1. vydání)
Nakladatel Argo

Celkové hodnocení

4,5 (4x)

Názory
čtenářů

Veha
2. 12. 2013

Náročnější, ale krásné...

(...) Tato kniha z pera J. R. R: Tolkiena je skvělým začátkem dlouhého příběhu, kde se setkávají hobiti, elfové, trpaslíci, čarodějové a jiná úžasná stvoření.
Kniha je náročnější na čtení, je tam celkem hodně jmen, která je těžké si zapamatovat. Když se však nad tuto potíž povznesete a vydržíte pár kapitol, nebudete litovat. Hobit je kniha, která Vás uchvátí. Sice je to smyšlené, ale popisy krajiny jsou úchvatné. Příběhy v knize jsou poutavé. Prostě skvělá kniha.

Káťa
24. 10. 2013

:)...

(...) Knížka byla zábavná a plná dobrodružství, akorát pro mou mnohdy netrpělivou povahu se nehodily pasáže, kdy to bylo až moc zdlouhavé a ten očekávaný konec se tak nějak táhnul. Ale jinak se člověk hezky nechá vtáhnout do děje.

JakubCabal
7. 6. 2012

Hobit a jeho dobrodružství...

(...) Skvělá kniha, která se dobře čte. S hlavním hrdinou Hobitem prožijete spoustu dobrodružných příhod, které se vám budou líbit. Celý příběh Vás brzy pohltí a budete ho hltat po desítkách stran. Knihu ocení mladší generace, ale i zkušení čtenáři.

E/maen47
22. 1. 2012

HOBIT...

(...) Tuhle knížku musím jen vychvalovat, i když jde o dětský příběh a předehru k trilogii Pán Prstenů. Tenhle příběh je neuvěřitelně kouzelný a magický a to já rád. Při delším čtení mě ale už moc nebavily dlouhé popisy, ale přesto dávám 5*. :-)

Přečteno jedním dechem?

Tisíce nerozhodných čtenářů bezradně bloudí mezi tituly. Nechte jim tu recenzi a nenechte je zoufat.

Nepovinné
Nepovinné