Červený trpaslík 4. – Pozpátku

rok vydání – 2012
Doporučená cena je 98 Kč

Kniha uzavírající základní tetralogii korespondující s kultovním seriálem televize BBC. Dave Lister konečně našel cestu zpátky na planetu Zemi. Což je pochopitelně skvělé. Méně skvěle už vypadá, že čas zde neběží tak docela správným směrem. A pokud se Listerovi nepodaří planetu včas opustit, bude si muset znovu projít pubertou. Pozpátku.
Naštěstí má kamarády z posádky, kteří ho přijdou zachránit. Což je pochopitelně skvělé. Méně skvělé se ale zdá, že jde o robota s hyperaktivním čipem pocitu viny, bytost, která se vyvinula z koček, a jednoho mrtvého člověka. A pokud se jejich záchranná mise nezdaří, Lister bude dál mládnout, až se stane miminkem, pak embryem… Kniha uzavírající základní tetralogii korespondující s kultovním seriálem televize BBC, jehož scénář však v mnohém přesahuje a rozvíjí, přináší zcela zbytečné, ale o to zásadnější potvrzení autorova výsadního postavení na špičce současné britské humoristické produkce.

Bibliografické údaje

EAN 9788025706336
Počet stran 264
Jazyk česky
Produkt kniha
Vydání 2012 (1. vydání)
Nakladatel Argo

Celkové hodnocení

5 (2x)

Názory
čtenářů

Anonym nehodnoceno
4. 4. 2006

Tak to se nepovedlo…...

(...) Film je stokrat lepsi...je to proste provar

peterk, Hodonín
3. 10. 2005

Je fakt nejlepší!...

(...) Vsechny dily jsou uplne bezvadne, ale tenhle je opravdu nejlepsi (pise fakt lip nez Naylor)!! Urcite ctete vsechny dily!!!!! Fakt super!!!!! Bezva!!!!! Skvele!!!!!!! Spicovni!!!!!!! Uzasne!!!!!!!! Naprosto nepopsatelne!!!!!!

Sedon, sedon@seznam.cz, Triton :) nehodnoceno
13. 9. 2005

NEJ NEJ NEJ NEJ TRPASLIKK VUBEC!!!!...

(...) Toto doporucuju....vubec neni pravda jak tu nekdo psal ze tam nejsou vtipy...no..je jich torchu min to je pravda....ale kdyz to poradne vnimate..tak se lochnite furt...a nahodou..je to nepinavi jak neco..i kdyz to znate nektere pasaze z filmu...opravdi pri cteni nekterych casti me tuhla krev v zilach...CHECK IT!!!

Flip (jinak veliký fanda!!), Frýdek-Místek nehodnoceno
29. 5. 2005

Nejhorší Červený trpaslík...

(...) Po vydařené trojici červených trpaslíků se mi tenhle zdá dost nevydařený. Vtipy nic moc, film byl stokrát lepší. Grant a Naylor by měli psát společně a ne každý zvlášť, protože jinak to líp neumí ani jeden. Vyčpělé a ten překlad...no ten překlad je strašný.

tomsigi@seznam.cz, Polná
19. 3. 2005

supr trůpr...

(...) Bomba Grant píše líp než Naylor P.S neví někdo kde koupit HALÓ, HALÓ! - Kompletní válečné deníky Reného Artoise

Anonym nehodnoceno
19. 3. 2005

TOP-Tom...

(...) Již dlouho jsem tento titul očekával a sledoval, jak si vede na Argu v pořadníku. Když se jednoho nehezkého dne propadl RD4-Backwards z první desítky až ke konci stovky, přepadl mě smutek, trýzeň a beznaděj. S pocitem, že slíbené vydání v roce 2004 se asi nestihne, jsem dostal strach, že si z nás jen někdo dělá srandu. Ale naštěstí už je to tady ... po třech milionech letech čekání jsme se konečně dočkali ... Snad mohu mluvit za všechny lidi z xRD ... ><((( _°°> A ještě něco ... jen aby ses tím trapným machrováním nezadusil, gogo :P

Bezerker skocdozdi@gmail.com, Praha rulez:) nehodnoceno
16. 3. 2005

čůůůůůs...

(...) Tak jsme se konečně dočkali. Já už myslel, že to ani nevyjde. Nu což, chybovat může i kondomová hlava:)Souhlasil bych s prvním 'vzkazovatelem', min 10xseriální a do 10 všechny 3 knížky. čus Bezerker als Honza:) PS Trpaslicon bude tenhle víkend, tak nezapoměňte přijít. Bude i rozmačkaná kobliha (to jednoho naštve:)))))))))

gogo, prokesma@centrum.cz, hluboký 3 miliony let vzdálený vesmír nehodnoceno
29. 12. 2004

Už se nemůžu dočkat...

(...) Ještě jsem ji neviděl, nikdo ji neviděl, ale myslím že je to DALŠÍ DÍL ČEHOKOLIV KOLEM ČERVENÝHO TRPASLÍKA. Všechny díly jsem viděl minimálně 10x, mám první 3 díly knížek, mám trika, čepici a objednal jsem si model lodi RED DWARF..., Už aby to vyšlo, uvidíme se na Trpasliconu 2005

Přečteno jedním dechem?

Tisíce nerozhodných čtenářů bezradně bloudí mezi tituly. Nechte jim tu recenzi a nenechte je zoufat.

Nepovinné
Nepovinné