Vesmír versus Alex Woods

rok vydání – 2013
Doporučená cena je 348 Kč

Alex Woods si uvědomuje, že jeho život nezačal zrovna konvenčním způsobem. Vyrůstá jen s matkou, která je navíc jasnovidka, a je mu naprosto jasné, že za to tu a tam schytá od kluků nakládačku. A ví taky, že se někdy můžou přihodit i ty nejnepravděpodobnější věci – má jizvu jako důkaz. Zatím ale ještě netuší, že ze setkání s mrzoutským samotářem, vdovcem panem Petersonem, vznikne nečekaně přátelství, v němž se naučí, že člověk v životě dostane jen jednu šanci. A že se musí rozhodnout co možná nejlíp.

  • kniha

Bibliografické údaje

EAN 9788025708910
ISBN 978-80-257-0891-0
Počet stran 350
Jazyk česky
Vazba vázaná
Produkt kniha
Rozměry 16,5cm x 23,5cm
Vydání 2013 (1. vydání)
Nakladatel Argo

Celkové hodnocení

3 (1x)

Názory
čtenářů

Terka M.
30. 11. 2014

Nevážný příběh na vážné téma...

(...) Vzhledem k svému pravidlu nečíst recenze a ideálně zapomenout i text na záložkách jsem nějak čekala něco naprosto jiného. To ale nevadí - dostala jsem tak příběh, který jsem rozhodně nečekala. První půlka knihy mi přišla dost rozvleklá a nastalo moje tradiční uvažování nad povinností dočíst každou rozečtenou knihu, ale nechtěla jsem se vzdávat tak snadno.
Nakonec z toho byl zajímavý příběh, který není úplně obvyklý, a zamyšlení se nad trochu filozofických témat. Jen mi to trochu zkazila skutečnost, že tohle téma jsem už viděla zpracované ve filmu Choosing to Die, nicméně tady byl navíc ten příběh mladého kluka, který to mohl spolu s dědulou řešit.

Přečteno jedním dechem?

Tisíce nerozhodných čtenářů bezradně bloudí mezi tituly. Nechte jim tu recenzi a nenechte je zoufat.

Nepovinné
Nepovinné

Další knihy tvůrců titulu

Tento překladatel u nás momentálně nevydává žádnou jinou knihu.