rok vydání – 2011
Doporučená cena je 148 Kč

Elektronické vydání kultovní knihy s revidovaným překladem, která přináší pohádkový příběh o velké cestě družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za uloupeným pokladem.

Překlad

Bibliografické údaje

EAN 9788025705711
Počet stran 279
Jazyk česky
Produkt kniha
Vydání 2011 (1. vydání)
Nakladatel Argo

Celkové hodnocení

4,5 (4x)

Názory
čtenářů

Veha
2. 12. 2013

Náročnější, ale krásné...

(...) Tato kniha z pera J. R. R: Tolkiena je skvělým začátkem dlouhého příběhu, kde se setkávají hobiti, elfové, trpaslíci, čarodějové a jiná úžasná stvoření.
Kniha je náročnější na čtení, je tam celkem hodně jmen, která je těžké si zapamatovat. Když se však nad tuto potíž povznesete a vydržíte pár kapitol, nebudete litovat. Hobit je kniha, která Vás uchvátí. Sice je to smyšlené, ale popisy krajiny jsou úchvatné. Příběhy v knize jsou poutavé. Prostě skvělá kniha.

Káťa
24. 10. 2013

:)...

(...) Knížka byla zábavná a plná dobrodružství, akorát pro mou mnohdy netrpělivou povahu se nehodily pasáže, kdy to bylo až moc zdlouhavé a ten očekávaný konec se tak nějak táhnul. Ale jinak se člověk hezky nechá vtáhnout do děje.

JakubCabal
7. 6. 2012

Hobit a jeho dobrodružství...

(...) Skvělá kniha, která se dobře čte. S hlavním hrdinou Hobitem prožijete spoustu dobrodružných příhod, které se vám budou líbit. Celý příběh Vás brzy pohltí a budete ho hltat po desítkách stran. Knihu ocení mladší generace, ale i zkušení čtenáři.

E/maen47
22. 1. 2012

HOBIT...

(...) Tuhle knížku musím jen vychvalovat, i když jde o dětský příběh a předehru k trilogii Pán Prstenů. Tenhle příběh je neuvěřitelně kouzelný a magický a to já rád. Při delším čtení mě ale už moc nebavily dlouhé popisy, ale přesto dávám 5*. :-)

Přečteno jedním dechem?

Tisíce nerozhodných čtenářů bezradně bloudí mezi tituly. Nechte jim tu recenzi a nenechte je zoufat.

Nepovinné
Nepovinné