Ďábel a slečna Chantal

rok vydání – 2001
Doporučená cena je 198 Kč

Brazilský spisovatel Paulo Coelho, který patří k pěti nejčtenějším autorům světa, vytvořil ve svém románu modelovou situaci, v níž má proběhnout boj dobra a zla. Do upadající horské vsi přijde cizinec, aby se formou ďábelského pokušení dobral podstaty lidské přirozenosti. Důležitou roli v pokušitelově plánu sehraje servírka slečna Chantal Prymová. Románem Ďábel a slečna Chantal autor končí trilogii A dne sedmého..., k niž patří knihy U řeky Piedra jsem usedla a plakala a Veronika se rozhodla zemřít.

  • kniha

Bibliografické údaje

EAN 9788072033461
ISBN 80--72-03-3-46--8
Počet stran 140
Jazyk česky
Vazba vázaná
Produkt kniha
Rozměry 15cm x 20,5cm
Vydání 2001 (1. vydání)
Nakladatel Argo

Názory
čtenářů

casiope, nehodnoceno
11. 1. 2005

zvlastni...

(...) Je to krasna kniha a nemohla jsem spat dokud jsem ji nedocetla. Strhujici dej a docela zajimava zapletka. K prvnimu komentari zde bych chtela rict, ze tato kniha rozhodne happy-endem neskoncila.

Marcel, nehodnoceno
23. 7. 2003

dobra kniha...

(...) za precteni stoji ale ..... patri k podprumeru autora

Karamela2@seznam.cz, nehodnoceno
17. 8. 2002

Vsechny knizky od Coelha už mam prectene...

(...) Je opravdu super knížka..:)Z toho co je u nás dostupné ,jsem už přečetla,a patří mezi mé oblíbené knížky od tohoto autora.

BoboKing@email.cz, Ostrava nehodnoceno
16. 8. 2001

Zlo a dobro je jedna strana stejné mince...

(...) Vynikají román, který se snaží vyřešit, jestli zlo v člověku je geneticky zakořeněné, nebo jestli zlí lidé je ojedinělí jev. Jednoduché téma, nad kterým by většiny lidí jen mávla rukou jako nad nesmyslem. ale myslitel jako Coelho dokáže tento filozofický porblém 'rozpitvat' do nejmenších částí. Hledáte-li napětí thrillerů a přitom i neřešitelné etické problémy jako z pera ruského klasika Dostojevského, přečtěte si Chantal. Osobně se už těším na další dílo tohoto brazilského fenoména.

nehodnoceno
28. 4. 2001

dost bylo coehla...

(...) zapadle vesnicky jako je viskos jsou jako delane na podobne pokusy. vubec se nedivim tomu cizinci. mit prilezitost, jednam stejne. jen nemyslim ze happyend bylo to prave.

Přečteno jedním dechem?

Tisíce nerozhodných čtenářů bezradně bloudí mezi tituly. Nechte jim tu recenzi a nenechte je zoufat.

Nepovinné
Nepovinné