Život za životem

rok vydání – 2014
Doporučená cena je 298 Kč

Angličanka Ursula Toddová zemře těsně po narození jedné únorové noci roku 1910. V následující kapitole se téže únorové noci narodí znovu, přičemž tentokrát přežije, aby podstoupila celou řadu tragických, mnohdy heroických konců. Tak jako na divadle padá opona, v Ursulině příběhu „padá tma“, tedy smrt. Ta ovšem neznamená temný konec, ale je příslibem dalších, neomezených variant a pokračování. Není divu, že Ursula mívá silné pocity déja vu; je totiž obdařena možností prožívat tytéž chvíle a stavy znovu a znovu a snažit se zabránit osobním i dějinným katastrofám.
Netrpělivě očekávaný román, jenž se stále drží na předních místech mezinárodních žebříčků a s přehledem poráží knihy J. K. Rowlingové i Padesát odstínů šedi.

  • kniha

Bibliografické údaje

EAN 9788025713358
ISBN 978-80-257-1335-8
Počet stran 410
Jazyk česky
Vazba brožovaná
Produkt kniha
Rozměry 16cm x 23cm
Vydání 2014 (2. vydání)
Nakladatel Argo

Celkové hodnocení

5 (1x)

Názory
čtenářů

Bert Hauser
12. 4. 2018

Naprosto dokonalá a úžasná knížka, přestože mi …...

(...) Naprosto dokonalá a úžasná knížka, přestože mi chvíli trvalo, než jsem pochopil, proč se hlavní postava opakovaně rodí i umírá... Moje chyba, mám číst záložku. Klidně by z nápadů, které autorka použila v téhle jedné knížce, mohla napsat dvě nebo tři. Ale napsala jednu (Bůh v troskách) a v té tuhle nevykrádá, jen krásně rozvíjí.

Přečteno jedním dechem?

Tisíce nerozhodných čtenářů bezradně bloudí mezi tituly. Nechte jim tu recenzi a nenechte je zoufat.

Nepovinné
Nepovinné