Rytíř Sedmi království

rok vydání – 2014
Doporučená cena je 258 Kč

Dlouho před událostmi, které znáte ze Hry o trůny, sedí Targaryenové pevně na Železném trůně. To ovšem neznamená, že v Západozemí panuje klid. Bratrovražedný boj uvnitř vládnoucí dynastie rozpoltil Sedm království. A právě v té době křižuje krajem potulný rytíř ser Duncan Vysoký. Anebo Dunk tupý jako lenochův meč? Všechno je to nějak zamotané, a to včetně původu jeho panoše Egga.
Tři uzavřené, ale navazující novely ze světa Hry o trůny představují G. R. R. Martina tak, jak si jej čtenáři zamilovali dávno před slavnou ságou - jako jednoho z nejlepších povídkářů žánru.

Překlad

Bibliografické údaje

EAN 9788025713303
ISBN 978-80-257-1330-3
Počet stran 327
Jazyk česky
Vazba brožovaná
Produkt kniha
Rozměry 14,5cm x 20,5cm
Vydání 2014 (1. vydání)
Nakladatel Argo

Celkové hodnocení

5 (2x)

Názory
čtenářů

monkal
12. 12. 2014

Zajímavá kniha...

(...) Jako vášnivý čtenář ságy Píseň ledu a ohně jsem knihu očekával se zájmem. Během prvních pár stran jsem byl lehce rozpačitý a přemýšlel, zda knihu odložit nebo dočíst. Čím déle jsem četl, tím více mě kniha zaujala. Poslední povídku jsem přečetl jedním dechem téměř bez přestávky. Opět se zde ukázala Martinova výborná propracovanost děje i postav bez zbytečně clouhých popisných pasáží. Za sebe hodnotím jednonačně pozitivně a myslím si, že by se kniha mohla líbit nejet fanouškům fantasy, ale i historických románů.


David Saller
7. 11. 2014

Super...

(...) Super, jako vždy. Není co dodat. Snad jen to, že pokud má někdo v knihovně Hry o trůny, nesmí mu tam samozřejmě chybět ani tato kniha. I když je děj zařazen do doby cca 80 let před, tak prostředí, rody a konečně i styl člověku neznámý není:-))))

Přečteno jedním dechem?

Tisíce nerozhodných čtenářů bezradně bloudí mezi tituly. Nechte jim tu recenzi a nenechte je zoufat.

Nepovinné
Nepovinné