Kniha Tajnosti francouzského pekaře - obálka

Tajnosti francouzského pekaře

Návody, tajné tipy a recepty k pečení chleba
(elektronická kniha)

Autor:

Originální název: Confessions of a French Baker - Breadmaking secrets, tips, and recipes
Překlad: Jiří Sedláček

EAN: 9788025715598

Formát: 132 stran
Rok vydání: 2015

EBook132
Argo

Doporučená cena: 129,- Kč

Elektronická kniha: Elektronickou knihu můžete ihned zakoupit v knihkupectví Kosmas.cz ve formátech ePub, Mobi, PDF.

Anotace:

V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny „Chez Auzet" v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby, tento britský milovník Francie a její kuchyně nás seznamuje s jednoduchými a podrobně vysvětlenými recepty, postupy a tipy pro domácí pečení, jež doplňuje lidovými rčeními, humornými historkami a stručnou historií čtyř generací této rodinné pekárny, kde „pečení a konzumaci chleba povýšili na úroveň náboženského obřadu".

Napište vlastní komentář

Četli jste elektronickou knihu Tajnosti francouzského pekaře?
Tak neváhejte a napište vlastní komentář. Podělte se s ostatními čtenáři o své hodnocení.
Hodnocení
výborné
Nadpis recenze *

Váš komentář *

Vaše jméno

Nejprodávaněj±í knihy
v±echny nejprodávaněj±í tituly
Kmenoví autoři
v±ichni kmenoví autoři
 
Brzy vyjde
v±echny připravované tituly
ARGO spol. s r.o.
Milíčova 13, Praha 3
tel.: +420 222 781 601

  Pokročilé hledání zasílání novinek