Atlantský svět

rok vydání – 2015
Doporučená cena je 289 Kč

Severní Maroko: Dr. Kate Warnerová vyléčila globální pandemii a myslela si, že vyléčí i sebe. Mýlila se. A mýlila se i ohledně rozsahu atlantského spiknutí. Lidstvo nyní čelí nové hrozbě v podobě nepředstavitelně silného nepřítele. Ani jí samotné už nezbývá mnoho času a lidská civilizace stojí před naprostým zhroucením, když se objeví nová naděje – zpráva od potenciálního spojence.
Hvězdárna Arecibo: Mary Caldwellová celý život čekala, pozorovala hvězdy a pátrala po stopách rozumného života za hranicemi naší planety. Když se konečně dočká, je náhle zatažena do boje staršího než lidstvo, ve kterém jde ještě o mnohem víc. Mary se musí rozhodnout, komu má důvěřovat, protože už není kam utéct.
Antarktida: Dorian Sloane po odeznění atlantského moru zjišťuje, že se stal jednou z loutek v Areově tajemném plánu. Než stihne ovládnout situaci, Arés rozpoutá kataklyzma, které vše změní. Zatímco svět zachvacuje katastrofa, Arés mu prozradí pravou povahu nebezpečí ohrožujícího lidstvo a Dorian přistoupí na poslední úkol – dopadnout a zabít Davida Valea a Kate Warnerovou. Tentokrát už nebude brát zajatce. Dostal nařízeno najít je a zlikvidovat, a navíc má nyní přislíbené odpovědi i spásu. S Dorianem v patách pak Kate s Davidem a ostatními členy jejich týmu putují vrakem atlanťanské lodě potopené na Zemi, atlanťanskými výzkumnými stanicemi rozesetými po celé galaxii i minulostí tajemné kultury, která by mohla zachránit lidstvo v jeho nejčernější hodince. Jejich vlastní životy jsou v sázce, času není nazbyt a Kate, Davida i Doriana nyní čeká ta nejtěžší zkouška.

  • kniha
Překlad

Bibliografické údaje

EAN 9788025716526
ISBN 978-80-257-1652-6
Počet stran 264
Jazyk česky
Vazba brožovaná
Produkt kniha
Rozměry 14,5cm x 20,5cm
Vydání 2015 (1. vydání)
Nakladatel Argo

Přečteno jedním dechem?

Tisíce nerozhodných čtenářů bezradně bloudí mezi tituly. Nechte jim tu recenzi a nenechte je zoufat.

Nepovinné
Nepovinné