Divoké karty I.

Svazek první

rok vydání – 2015
Doporučená cena je 398 Kč

Odhalte tajné dějiny světa – dějiny, v nichž Zemi roku 1946 postihne mimozemský virus, jenž hrstku přeživších obdaří podivuhodnými silami. Z některých se tak stanou Esa – bytosti duševně i tělesně přesahující lidský potenciál. Jiní se stávají Jokery – bytostmi stiženými podivnými duševními a tělesnými vadami. Zatímco někteří propůjčí své síly do služeb lidstva, jiní se stanou jeho nepřáteli. Divoké karty vyprávějí jejich podivuhodné příběhy. V úvodním svazku legendární série antologií editora George R. R. Martina se nám v sérii skvělých příběhů představí mistři fantastické literatury Roger Zelazny, Howard Waldrop, Lewis Shiner a samozřejmě sám George R. R. Martin. Nové rozšířené vydání, jež vám nabízíme, pak obsahuje také příběhy současných talentovaných spisovatelů Davida Levina, Michaela Cassutta a Carrie Vaughnové. Příběhy Divokých karet začínají, a pokud jste příznivci barvitých fantastických příběhů, rozhodně si je nenechte ujít.

  • kniha

Bibliografické údaje

EAN 9788025713280
ISBN 978-80-257-1328-0
Počet stran 376
Jazyk česky
Vazba vázaná
Produkt kniha
Rozměry 16,5cm x 23,8cm
Vydání 2015 (1. vydání)
Nakladatel Argo

Celkové hodnocení

3 (2x)

Recenze v médiích

iLiteratura

Boris Hokr: Divoké karty míchají šance i zábavu

(...) Martinovým jménem zaštítěná sbírka u nás poprvé představuje rozsáhlý povídkový cyklus, který se pohybuje mezi sci-fi a superhrdinským komiksem. Výchozí situace je tato: lidstvo se pro vyspělejší mimozemskou civilizaci stává pokusným druhem. Genetické experimenty všelijak „vylepšují“ vybrané jedince.

Názory
čtenářů

Richard Dědič
31. 3. 2020

Vynikající série!!!!...

(...) Vynikající série!!!!

efal
14. 4. 2015

Divoké karty...

(...) Celé je to jeden velký propadák!!! Jednotlivé povídky jsou většinou nezáživné a slabé úrovně.Tahle sbírka povídek různých autorů se prostě nepovedla.

Přečteno jedním dechem?

Tisíce nerozhodných čtenářů bezradně bloudí mezi tituly. Nechte jim tu recenzi a nenechte je zoufat.

Nepovinné
Nepovinné